Vesna d.

Terapije, ljudi, iskustvo... za svaku preporuku. Dolazim opet!

Bojan Franciskovic

Great results after 7 days, people and place are awesome!  

Aida Díaz Solà

Magical place, friendly atmosphere. The delicious food together with the care received made me feel great! Thanks a lot!

Ankica R.

Odlično mjesto za prirodnjake duge šetnje u gotovo nedirnute prirode. Odlična atmosfera i ljubazni domaćini.

Željka Zganec Peras

Savršeno mjesto za savršeni odmor. Nadmašilo sva očekivanja, obavezno ću doći ponovno.

Karmen Sb

Hvala Nebojsa, Branko, Mila na svakom trenutku provedenom sa vama. Za mene jedno novo iskustvo uz profesionalni tim koji s ljubavlju obavlja svoj posao. Bravo!

Giuseppe Cuccaro

Antica conoscenza naturale piacevole e soprattutto la sua efficacia testata dal tempo.

Irena S. Zagreb

Glavini 2016.

 

Negdje u Istri,

u mjestu zelenog obzora bez početka i kraja,

otvoriše nam se jesenas vrata

jednog malog ayurvedskog raja.

Jutarnja rosa + sunčeva zraka

i pred nama već stoje naša dva junaka.

Osmijeh im na licu od uha do uha,

čaj je već gotov, a doručak se kuha.

Nude odmah yogu, pa nas vode u šetnju,

čak i naše milijunto pitanje ne vide k’o smetnju.

Strpljivo nas slušaju,

objašnjavaju i novome uče,

potajno se nadaju da ćemo sa svime nastaviti i kod kuće.

Jedan se zove Nebojša,  a drugi Branko,

i, vjerujte mi, nema boljih stručnjaka za crijevo debelo, al’ bome i tanko!

No, da sve klapa kako treba,

brinu se još dva izuzetno važna lika –

to su Tea i Alex,

a tu je i Marina koja sve to „slika“:

pune tanjure, dobru klopu, druženje, masaže, ping-pong, cvijeće,

a ima tu i naših ozarenih lica punih sreće. J

Al’ ne bismo danas tako sjali svi mi,

da se tu nije našao i jedan neobičan gospodin,

(kojem naš najdraži, a ujedno i najmlađi član – Leon tako lijepo izgovara ime),

 

a to je – „GHEE“! J

Momo Vis

VRIJEME PROVEDENO NA PANCHAKARMI U RAZDOBLJU OD 23.09. DO 30.09.2016., TE SAM SUSRET S AYURVEDOM, LJUDIMA KOJI SU BILI NA ISTOM TRETMANU, A NAPOSLJETKU I NAJBITNIJE, S LJUDIMA KOJI SU SE BAVILI SAMIM PROGRAMOM, NEBOJŠA, BRANKO, ALEKS I TEA, JEDNOM RIJEČJU NEPROCIJENJIVO .

NAIME MENI OVAKAV PRISTUP ZDRAVLJU, TE OSOBI KAO OSOBI, DO SADA JE BIO NAUČNA FANTAZIJA, BUDUĆI DA SAM U ZADNJIH PETNAESTAK GODINA PROŠAO SVE I SVAŠTA. PROSTO JE NEOPISIVO KOLIKO LJUDI KOJI VODE OVAJ DETOX PROGRAM, SLUŠAJU SVAKU VAŠU RIJEČ SVAKI VAŠ UPIT KOJI SE MOŽE I PONAVLJATI, A DA UVIJEK SMIRENO DOBIJEŠ ODGOVOR NA ISTI. SEDAM DANA PROVEDENIH U UGODNOJ OBITELJSKOJ ATMOSFERI ,PROGRAM DETOXA, TE DRUŠTVO KAO I PRIRODA U KOJOJ SE PROGRAM ODVIJAO BILO MI JE NOVO DIVNO ISKUSTVO. JEDAN MALI DETALJ. STRASTVENI PUŠAČ SAM PREKO 30 GODINA, A NAKON POVRATKA S DETOXA JEDNOSTAVNO SAM REKAO NE CIGARETI, ŠTO MI JE BILO NEZAMISLIVO. BUDUĆI DA SAM IMAO I PREVIŠE ZDRAVSTVENIH PROBLEMA, PO ZAPADNOJ MEDICINI SAM ZDRAV – ZREO ZA PSIHIJATRA, OVIM PROGRAMOM (A SADA JE PROŠLO 15-TAK DANA) OSJEĆAM SE ZNATNO BOLJE TE SAM NAUČIO KAKO PRAVILNO KOMBINIRATI HRANU I ZAČINE, A DOBIO I UNUTARNJI MIR. DAKLE SAMO ISKUSTVO DETOX PROGRAMA JOŠ JEDNOM NEPROCIJENJIVO, TE BIH GA SVAKAKO PREPORUČIO. 

Momo Vis

Mirjana M. R.

Ayurvedske masaže i detoks su mi pomogli da se fizički i psihički opustim. Probava mi se jako regulirala i prestali su mi bolovi u kralježnici. Poslije tretmana se osjećam pomlađeno i vitalnije. Idem ponovno na prvi slijedeći termin.

Sara J

Detoksikacija je bila moje najljepše fizičko i duhovno putovanje. Pozitivna energija i zanimljiva nova prijateljstva uvelike su olakšala čišćenja koja je moje tijelo trebalo. Svakodnevne masaže, prilagođena prehrana i razni drugi tretmani potpuno su uklonili bolove u leđima dok su zdravstvene poteškoće tijekom ženskog ciklusa potpuno nestale. Veselim se ponovnom odlasku. 

Suzana Paklar

Prvi puta na ayurvedskom detoksu u siječnju 2015. Program i tretmani su bili opuštajući i nimalo neugodni, najjači utisak nakon programa je osjećaj čistoće, lakoće postojanja. Tijelo se napunilo energijom i bez nekih neugoda tijekom programa. Svakako idem opet.

Sanja Levak

Sjajno nezaboravno iskustvo, nakon kojeg sam se osjećala zdravstveno bolje, mentalno jače, a i smršavila sam što mi je bilo isto tko bitno. Nakon programa svi oko mene su imali problema sa gripom, šmrcanjem i koje-kakvim infekcijama. Već je prošlo 3 mjeseca nakon programa, a meni je stanje odlično, puna sam energije i bez problema. Sigurno ponavljam.

Lidija K.

Prekrasna kuća na nezaboravnom brdu u srcu Istre. Domaćini vrlo ljubazni i odlični kuhari koji znaju pomoći ljudima da razmišljaju o hrani na drugačiji način i da se pritom osjećaju zdravstveno dobro nakon svega. Sauna kakvu još nisam probala sa masažom tijela i glave koja me ugodno iznenadila. Limfna drenaža koja opušta.

Max

Nakon detox tretmana izgubio sam 4.5 kg, osjećam se puno bolje, više energije i elana. Apetit mi se smanjio i nastavljam po preporuci Branka što se tiče daljnje prehrane. Smještaj je za svaku pohvalu, u središnjoj Istri, nevjerojatan krajolik, mir, tišina, raj za dušu i tijelo. Osoblje Branko, Nebojša i Aleksandra su izvrsni poznavaoci materije ayurvede i jos jednom im se zahvaljujem na uloženom trudu i strpljenju tijekom 5 predivnih dana!

Željka

Boravak u Glavinima nadmašio je sva moja očekivanja. Ljubaznost, pristupačnost i profesionalnost tima koji nas je vodio kroz proces detoxa bila je neprocjenjiva. I iako sam na ovo putovanje krenula sama, moram priznati da se u niti jednom trenutku nisam tako osjećala. Nakon samo jednog dana postala sam dio divne grupe ljudi, a nakon sedam bilo mi je teško otići.

Da se razumijemo, nije sve bilo tako savršeno. Detox nije najlakša stvar na svijetu i potrebna vam je (barem je meni bila) čelična volja i dobro vođenje da bi sve prošlo kako treba. Ali, moram priznati, da uz Branka, Nebojšu i Alex nisam ni na trenutak posumnjala u sebe.Istra je uistinu bila predivna ali ono što me zaista oduševilo je način na koji me cijelo to iskustvo izmijenilo kao osobu.

Sada puno više razumijem sebe, slušam svoj organizam i znam kako ga usrećiti, a da ne spominjem da sam puna energije i sve zadatke koje stavim pred sebe bez problema obavljam. Čak sam počela i kuhati… Ako će me htjeti, doći ću i nagodinu.

Iva

Dva sjajna muškarca puna znanja i suosjećanja koji se pet dana brinu o svakom vašem koraku!? Možda se čini nevjerojatnim, ali u Glavinima, najljepšem mjestu na Zemlji, i to je bilo moguće. Brinuli su oni i o svakom mom gutljaju i zalogaju, krvnom ili drugom tlaku, toku ili traktu, a zvuci koje je moje tijelo proizvodilo neobično su ih veselili. Sjeckali oni, kuhali, prali suđe, sakupljali bilje i stalno mi nudili neke čudne tablete i još čudnija pića.

Pritom im uopće nije smetalo ako sam preskakala obroke ili previše pila. Nisu mi dali da perem suđe!! Nisu zamjerali ni kad sam im plazila jezik! Ludo im se sviđalo kad su mi koža i kosa bili masni, štoviše, stalno su mi govorili da sve bolje izgledam. Organizirali su mi masažu svaki dan; dvaput!? Smatrali su da sam super kad nisam radila ništa već samo buljila u zeleno. Oni su stvarno šetali i vježbali sa mnom! A zanimao ih je i moj pas... I ne samo da su me s istinskim zanimanjem opet i ponovno pitali kako sam, već su mi i sami nudili odgovor! Možda se čine čudacima, ali zapravo su najbolji :) Neizmjerno mi je drago da sam vas upoznala, toksini više-manje :) I hvala.

Pozdrav, Iva

Zatražite savjet ili se informirajte o našim ponudama